SYKSY17: Mobiililaitteiden hyödyntäminen opetuksessa

Koulutuksen kuvaus


2 op laajuisessa moduulissa perehdytään mobiililaitteiden hyödyntämiseen osana oppimisprosessia. Pääpaino on opiskelijoiden aktivoinnissa vuorovaikutukseen ja sisällön tuottamiseen. Koulutukseen kuuluu yksi lähipäivä Oulussa (kaksi vaihtoehtoista päivää) ja kaksi webinaaria, joihin kuuluu sekä ennakko- että jälkitehtäviä. Lisäksi koulutukseen kuuluu ohjattua verkkotyöskentelyä.

Halutessasi voit tutustua kevään koulutuksen materiaalisivuun. Tuolloin esillä olivat mm. QR-koodit ja lisätty todellisuus sekä digitarinasovellukset.

Kouluttajana toimii Matleena Laakso (blogi ja yhteystiedot)

Kaksi webinaaria ja lähipäivä Oulussa

  • Aloituswebinaari to 12.10. klo 15.30-16.30
  • Lähipäivä Oulussa  ma 30.10. ja ti 31.10. klo 9.30-15.30 Päivät ovat samanlaisia, joten voit valita kumpaan osallistut. 
  • Päätöswebinaarin ajankohta sovitaan lähipäivässä. 


 Ohjeet, materiaalit ja oppimistehtävät

 

Ilmoittautuminen

  • Tämä maksuton OPH-rahoitteinen koulutus on suunnattu lukio-opettajille. 
  • Ilmoittautumislomake. Oulun lähipäivät ovat ma 30.10. ja vaihtoehtoinen samanlainen päivä ti 31.10. Täytä ilmoittautumislomake ja vastaa sitten kyselyyn, kumpaan päivään haluat osallistua. Uusien ilmoittautujien toivotaan osallistuvan tiistain lähipäivään, missä on paremmin tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi loppuun vähintään etunimi ja sukunimesi ensimmäinen kirjain, jos julkaiset kohdasta NIMETÖN, jolloin nimesi ei näy Google-tunnuksestasi. Kommentti kannattaa aina kopioida itselle ennen kuin valitsee JULKAISE, sillä valitettavasti toisinaan viesti siinä vaiheessa katoaa.